Breadcrumb

Recruit Construction & Property

CONSTRUCTION & PROPERTY REKRUTTERING

   

Vi arbejder tæt sammen med en række organisationer både i Danmark og globalt og kombinerer branchens know-how med en forståelse af vores kunders behov, så vi kan give dem de mest relevante kandidater indenfor Construction & Property for at hjælpe dem med at omdanne deres forretning.

Construction & Property ADD

UDVÆLGELSE AF KANDIDATER

Ved hjælp af deres dybtgående branchekendskab kan vores specialister i Construction & Property finde dig den helt rigtige kandidat til at opfylde alle dine krav, samt give dig al den markedsundersøgelse, du har brug for for at tage velinformerede ansættelsesbeslutninger. Vi bruger vores omfattende database over kandidater til finder det bedste talent til dig, og du kommer kun til at møde de kandidater, der bedst matcher de kompetencer, du kræver til dine opgaver i København og over hele Danmark.

Vores konsulenter inden for byggeri og ejendom arbejder for at placere jobsøgende i branchen i en række bygge- og ejendomsopgaver i hele Danmark. Vi dækker både ordregivende og permanente placeringer til en bred vifte af opgaver, herunder elektrikerjob, faciliteter til ledelse af faciliteter, anlægsarbejde og projektledelsesjob.

Med operationer i 33 lande og over 7500 specialiserede konsulenter har vi et bredt netværk af klienter og dyb forståelse af lokale og internationale byggeri og ejendomsbehov. Sammen med vores konsulenter giver vi dig mulighed for at opfylde dine forretningsmæssige mål på en hurtig og omkostningseffektiv måde.

I modsætning til de fleste andre rekrutteringsfirmaer er vi i stand til at få et helt projektteam med specialister, inklusive tilknyttede stillinger, der kan udfyldes permanent eller midlertidigt, afhængigt af dit behov. Vi sikrer dig, at enhver kandidat, der præsenteres af Hays, har de nødvendige kvalifikationer og erfaring til at opfylde dit professionelle behov. Hver kandidat screenes og håndplukkes af vores eksperter for at matche dine krav.

Hvis du ønsker at høre mere om vores services, skal du være velkommen til at kontakte os

 

Tryk her, hvis du selv leder efter stillinger indenfor Construction & Property.

Promo-Contact us

Ring på +45 3338 3260

Stil alle dine spørgsmål til den rette person.

Promo - Register job

Står du med et konkret rekrutteringsbehov, som du skal have løst?
Udfyld vores formular og du vil blive kontaktet af en relevant rekrutteringskonsulent.