Breadcrumb

Recruit Insurance

Forsikring Rekruttering

Vores forsikringskonsulenter har mange års erhvervserfaring og har fået en dybtgående forståelse af markedet. Vi arbejder sammen med et stort netværk af arbejdsgivere og rekrutterer til et bredt spektrum af jobs indenfor forsikring, herunder fravspecialistjob, risikostyringsjob, mæglerjob, krav og forsikringsjob i Danmark.

Insurance ADD

UDVÆLGELSE AF KANDIDATER

Med en omfattende liste over toptalenter at vælge imellem, kan du være sikker på, at du får den mest skræddersyede service til at give dig de kandidater, der besidder de relevante forsikringsevner for at imødekomme dine krav.

Vi er lokaliseret i København og har kolleger på kontorer over hele kloden. Det gør at vores team i Danmark har den rækkevidde og erfaring med at finde kandidater med de rigtige færdigheder til at gøre en reel indflydelse på din organisation.

I modsætning til de fleste rekrutteringsfirmaer er vi i stand til at rekrutterer et helt projektteam af specialister og tilknyttede stillinger, som kan udfyldes på permanent, kontrakt eller midlertidigt, afhængigt af dit specifikke behov. Hver kandidat screenes og interviewes af Hays, og kun de bedste bliver håndplukket og præsenteret for dig. Sammen med vores markedsoversigt sørger vi for, at du får de bedste specialister uden at overskride den fair markedspris.

Du skal være velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om vores services. Tryk her, hvis du selv leder efter stillinger indenfor Insurance.

Promo - Register job

Står du med et konkret rekrutteringsbehov, som du skal have løst?
Udfyld vores formular og du vil blive kontaktet af en relevant rekrutteringskonsulent.  

Promo-Contact us

Ring på +45 3338 3260

Stil alle dine spørgsmål til den rette person.