Breadcrumb

Insurance Rekruttering

Insurance Rekruttering
Rekruttering af specialister i forsikring

Rekrutteringsbureau
med mere end 50 års erfaring

 
Hos Hays Danmark har vores rekrutteringskonsulenter mange års erhvervserfaring og har fået en dybtgående forståelse af forsikringsmarkedet. Vi arbejder sammen med et stort netværk af arbejdsgivere og rekrutterer til et bredt spektrum af jobs inden for forsikring, herunder forsikringsmægler, taksator, aktuar, valuar og account manager.
 
Vores kontor er placeret i København, men rekrutterer specialister inden for forsikring til hele landet, inklusiv Jylland, Fyn og Sjælland.

Hvorfor Hays?

Når vi rekrutterer hos Hays er det med udgangspunkt i en dyb indsigt i de brancher vi opererer i, et omfattende netværk, samt en innovativ og effektiv fremgangsmåde. Vores brancheindsigt gør at vi i samarbejde med dig, kan finde den helt rette kandidatprofil og dermed den fremtidige medarbejder som bedst matcher dine kompetencekrav. Vores rekrutteringskonsulenter har desuden et særligt fokus på at de kandidater vi præsenterer for dig, også skal passe ind i din virksomheds og teams kultur.
 
Vores mål er ikke blot at levere en service, men at være en sparringspartner og hjælpe din virksomhed til at tage de bedst informerede ansættelsesbeslutninger. Så ligegyldigt hvilken type forsikringsfunktionær din virksomhed mangler, kan vi hjælpe dig med at finde din næste specialist inden for insurance.
 
Kontakt os her, hvis du gerne vil høre mere om hvordan Hays kan hjælpe dig med dine rekrutteringsbehov. Klik her, hvis du er jobsøgende og søger ledige stillinger inden for insurance.
 

Promo - Register job

Står du med et konkret rekrutteringsbehov, som du skal have løst?
Udfyld vores formular og du vil blive kontaktet af en relevant rekrutteringskonsulent.  

Promo-Contact us

Ring på +45 3338 3260

Stil alle dine spørgsmål til den rette person.