Breadcrumb

Recruiting Legal

LEGAL

   

Det at kunne arbejde i mange advokatfirmaer eller andre aspekter af den juridiske industri indebærer ofte omfattende erfaring, topkarakterer, yderligere kvalifikationer og øjeblikkelig tilgængelighed. En attraktiv kandidat skal være en hurtig lærende, kulturelt egnet til virksomheden og vigtigst af alt, omkostningseffektiv. ​​​​​​​
 

Legal ADD

UDVÆLGELSE AF KANDIDATER

Til sammen har disse faktorer gjort rekruttering af juridiske eksperter til en lang og frygtelig proces, der har skadet både indtægter og klienter hos advokatfirmaet. Ved at arbejde tæt sammen med en række organisationer både i Danmark og globalt kombinerer vi branchens know-how med en forståelse af vores kunders behov, så vi kan give dem det talent, der besidder de relevante juridiske færdigheder til at hjælpe med at omdanne deres forretninger.

Headhunting er bare et lille aspekt af vores service. I over 20 år har Hays leveret skræddersyet ansættelsesrådgivning, herunder markedsanalyse og evaluering af de krævede kvalifikationer. Dette giver os mulighed for at vise dig et overblik over de aktuelle prisniveauer på markedet og således lade dig drage fordel af forbedret omkostningsstyring.

Uanset om du er på udkig efter en advokat, en advokat eller en juridisk kontorist, kan vores specialister finde dig den rette kandidat til at opfylde alle dine krav.

Vi bruger vores omfattende globale database over kandidater til at finde dig de bedst egnede fagfolk, og du vil kun møde de kandidater, der er blevet valgt ud for at nøje matche de kompetencer, der kræves til dine juridiske job i København og over hele Danmark.

Hvis du vil høre mere om vores services, skal du være velkommen til at kontakte os. Tryk her for at se dine jobmuligheder indenfor Legal.

Promo - Register job

Står du med et konkret rekrutteringsbehov, som du skal have løst?
Udfyld vores formular og du vil blive kontaktet af en relevant rekrutteringskonsulent.  

Promo-Contact us

Ring på +45 3338 3260

Stil alle dine spørgsmål til den rette person.