Breadcrumb

Life Sciences main region

Rekruttering Life Sciences
Rekruttering af Life Sciences specialister til din virksomhed

 

Specialister i rekruttering til Life Sciences industrien

Hays Life Sciences er en førende rekrutteringsvirksomhed med veldokumenterede branchekundskaber og lang praktisk erfaring  i at rekruttere til Pharma Danmark og andre life sciences områder. Samlet giver det os en indsigtsfuld forståelse, når vi skal tiltrække dygtige kandidater, ligesom det giver os tryghed, når det drejer sig om at forstå vores kunder og deres behov.

Vi rekrutterer primært eksperter inden for lægemiddelforskning, klinisk udvikling og kommerciel virksomhed. Vores kunder omfatter verdens førende life science virksomheder inden for medicinalbranchen, bioteknologi, generiske produkter, opgaveforskning (CRO) og medicinteknisk udstyr.

 

Søg Life Science kandidater og find en ny medarbejder på 5 min.


En pålidelig forretningspartner i Life Science


Hays har forretningsområder, der modsvarer alle de vigtigste funktioner i erhvervslivet. På hvert enkelt forretningsområde råder vores medarbejdere over solide færdigheder i form af studier og erhvervserfaring indenfor deres områder.

De kender arbejdsområderne indefra, ved hvordan markedet tager sig ud, kender til udviklingstendenser, er fortrolige med kompetencebeskrivelser, kender søgemuligheder og har et bredt netværk. Hvis du ønsker at høre mere om vores services, skal du være velkommen til at tage kontakt til os.

 

Kort fortalt - Vi er eksperter i at rekruttere specialister

 

Tryk her, hvis du selv leder efter stillinger indenfor Life Sciences.

Promo - Register job

Står du med et konkret rekrutteringsbehov, som du skal have løst?
Udfyld vores formular og du vil blive kontaktet af en relevant rekrutteringskonsulent.  

Promo-Contact us

Ring på +4533383260


Stil alle dine spørgsmål til den rette person.