Breadcrumb

Life Sciences main region

Life Sciences Rekruttering
Rekruttering af Life Sciences specialister til din virksomhed

Rekruttering af
Specialister til Life Sciences industrien

 
Hays Life Sciences er en førende rekrutteringsvirksomhed med veldokumenterede branchekundskaber og mange års praktisk erfaring i at rekruttere til Pharma Danmark, samt andre life sciences områder. Samlet giver det os en indsigtsfuld forståelse, når vi skal tiltrække de dygtigste kandidater, ligesom det giver os selvtillid, når det drejer sig om at forstå vores kunder og deres behov.
 
Vi rekrutterer primært eksperter inden for lægemiddelforskning, klinisk udvikling og kommerciel virksomhed. Dette inkluderer blandet andet stillinger inden for forskning, sundhedsøkonomi, laboratorie, ingeniørvidenskab, farmaci, sundhedsteknologi, quality assurance, salg og health management.
 
Vores kunder inkluderer både mindre start-up virksomheder og en række af verdens førende life science virksomheder inden for medicinalbranchen, bioteknologi, generiske produkter, opgaveforskning (CRO) og medicinteknisk udstyr.

En pålidelig forretningspartner i Life Sciences

Hays har forretningsområder som repræsenterer alle de vigtigste funktioner i erhvervslivet. På hvert enkelt forretningsområde råder vores rekrutteringskonsulenter over solide færdigheder i form af uddannelse og erhvervserfaring inden for deres respektive områder. De kender brancherne indefra, ved hvordan markedet tager sig ud, kender til udviklingstendenser, er fortrolige med kompetencebeskrivelser, kender søgemuligheder og har et bredt netværk.

Permanent rekruttering

Vi har en afdeling af rekrutteringskonsulenter, som udelukkende beskæftiger sig med at rekruttere til permanente stillinger inden for Life Sciences. Her er fokus på at finde de kandidater som har de rette faglige og tekniske kompetencer, såvel som den kandidat som er et godt match med virksomhedskulturen.

Freelance rekruttering til Life Sciences

Hvis din virksomhed mangler en medarbejder til en tidsbegrænset eller projektbaseret stilling, kan vores contracting afdeling også hjælpe med at finde den helt rette freelance specialist med de rette kompetencer.
 
Vores kontor er placeret i hjertet af København, lige ved Kongens Nytorv. Herfra rekrutterer vi til hele Danmark, deriblandt Jylland, Fyn og Sjælland.
 
Hvis du ønsker at høre mere om vores services, skal du være velkommen til at tage kontakt til os her. Hvis du er jobsøgende og leder efter åbne stillinger inden for Life Sciences, kan du klikke her.
 
 

Contact us form

Lad os hjælpe dig med din næste rekruttering

 
  
 
 
 
 
 

Promo-Contact us

Ring på +45 3338 3260

Stil alle dine spørgsmål til den rette person.