Life Sciences ADD

Recruiting Life Sciences

LIFE SCIENCES

   

Hays Life Sciences er en førende rekrutteringsvirksomhed med veldokumenterede branchekundskaber og lang praktisk erfaring. Samlet giver det os en indsigtsfuld forståelse, når vi skal tiltrække og interesse dygtige kandidater, ligesom det giver os tryghed, når det drejer sig om at forstå vores opgavestillere og deres behov.

Vi rekrutterer primært eksperter inden for lægemiddelforskning, klinisk udvikling og kommerciel virksomhed. Vores kunder omfatter verdens førende life science-virksomheder inden for medicinalbranchen, bioteknologi, generiske produkter, opgaveforskning (CRO) og medicinteknisk udstyr.


En pålidelig forretningspartner i Life Sciense


Hays har forretningsområder, der modsvarer alle de vigtigste funktioner i erhvervslivet. På hvert enkelt forretningsområde råder vores medarbejdere over solide færdigheder i form af studier og erhvervserfaring indenfor deres områder.

De kender arbejdsområderne indefra, ved hvordan markedet tager sig ud, kender til udviklingstendenser, er fortrolige med kompetencebeskrivelser, kender søgemuligheder og har et bredt netværk. Hvis du ønsker at høre mere om vores services, skal du være velkommen til at tage kontakt til os.

 

Kort fortalt - Vi er eksperter i at rekruttere specialister

 

Tryk her, hvis du selv leder efter stillinger indenfor Life Sciences.

Promo - Register job

 

Står du med et konkret rekrutteringsbehov, som du skal have løst? Udfyld formularen og en af vores konsulenter tager fat i dig. 

Promo-Contact us


Vil du vide mere? Stil alle dine spørgsmål til den rette person. Du finder kontakt information her.