Kontakt os
Her er du:

Quality assurance/control specialists
Life Sciences

Find de bedste kandidater med Hays som partner

Hays er blandt Nordeuropas største rekrutteringshuse med særligt fokus på kandidater inden for life science-branchen, og heriblandt quality assurance specialists (QA specialist) og quality control specialists (QC specialist).

Lad Hays hjælpe dig med at finde din næste QA/QC specialist.

✔ Vi håndterer hele processen fra A-Z

✔ Adgang til vores netværk med mere end 150.000 specialister

✔ Tilpassede servicepakker baseret på jeres behov

✔ Få kontakt til kompetente og egnede kandidater med kort varsel

Illustration of contract

Hvad er QA og QC Specialister?

En quality assurance specialist er en person, der specialiserer sig i at sikre, at en virksomheds produkter følger de relevante retningslinjer. Det kan for eksempel være inden for medicinsk udstyr, hvor myndigheder har en række strikse retningslinjer, som udstyret skal leve op til.

QA specialisten fremsætter specifikke arbejdsprocesser, der skal sikre, at produkterne lever op til retningslinjerne. Med andre ord skal QA specialistens arbejde sikre kvaliteten af produkterne – hvorfor QA specialist på dansk også arbejder med termer som kvalitetssikring (eller kvalitetsstyring).

En quality control specialist er derimod en person, der specialiserer sig i at kontrollere, at de færdige produkter lever op til de gældende retningslinjer. Det kan for eksempel være stikprøveanalyser af medicinske produkter. QC specialisten analyserer og vurderer kvaliteten af en virksomheds produkter i henhold til gældende retningslinjer. Med andre ord skal QC specialisten kontrollere kvalitet – hvorfor QC specialist på dansk også hedder kvalitetskontrol.

En QA specialist arbejder proaktivt. De udarbejder det nødvendige rammeværk, der skal sikre en ordentlig kvalitet.

En QC specialist arbejder reaktivt. De analyserer færdigfremstillede produkter for dermed at kontrollere, at kvaliteten lever op til de gældende krav.

De to stillingsbetegnelser har mange overlap, og den rette kandidat har ligeledes kompetencer inden for begge områder.

 

Find din næste QA/QC specialist sammen med Hays

Hays er et rekrutteringsfirma med mange års erfaring inden for rekruttering af toptalenter inden for life sciences. Det betyder, at vores portefølje af kandidater spænder bredt og talentpuljen er blandt den bedste i verden.

Med kort varsel kan vi sætte jer i kontakt med talentfulde QA/QC specialister, der kan hjælpe jer med den nødvendige kvalitetssikring/kvalitetskontrol, så I effektivt kan efterleve de pågældende retningslinjer inden for jeres område.

Med en kandidat fra Hays får I en QA/QC specialist, der kan:

● Kvalitetssikre og/eller kvalitetskontrollere life science produkter

● Sørge for at jeres virksomhed efterlever branchestandarder

● Effektivisere jeres produktionsprocesser med henblik på øget kvalitet samt en reduktion af fejlproduktioner og materialespild

● Udarbejde og implementere procedurer såvel som policies

Vi har veldokumenterede branchekundskaber inden for rekruttering af toptalenter til Pharma, Bio-Tech og Med-Tech virksomheder og lignende stillinger inden for life science-branchen. Vores indgående kendskab til branchen gør os i stand til at tiltrække de dygtigste kandidater, ligesom vi har indgående kendskab og forståelse for virksomheders kompetencebehov.

Er I på udkig efter at ansætte en kompetent QA/QC specialist eller andre talenter inden for life science og pharma, kan vores rekrutteringseksperter – med afsæt i vores omfattende portefølje af kompetente kandidater – hurtigt finde den rette kandidat til jeres stilling, hvad enten der er tale om en projektansættelse eller fuldtidsansættelse. Har I derimod brug for hjælp til Regulatory Affairs, kan I læse mere hvordan vi kan hjælpe her

Hos Hays investerer vi i livslange partnerskaber, som skaber værdi for både mennesker og virksomheder. Med mere end 50 års erfaring og 13.000 kolleger på tværs af 32 lande har vi udviklet os til at sætte vores kunder i centrum i alt, hvad vi gør.

Vi tilbyder en uovertruffen pakke af løsninger til rekruttering og ansættelser inden for life science. Du kan stole på, at vi kan levere i dag, og at vi kan hjælpe dig med at planlægge til i morgen. Kontakt os for en uforpligtende snak og hør, hvordan vi kan hjælpe jer.