Kontakt os
Her er du:

Workforce solutions

Accelerate your flexible talent strategy with Hays as your workforce solutions provider

Hos Hays er vi blandt verdens ledende leverandører af intelligente Workforce Management løsninger. Vi har mere end 25 års erfaring i at udstyre vores kunder med Managed Service Programmes (MSP) og Recruitment Process Outsourcing (RPO). Vi arbejder tæt med vores kunder for at definere individualiserede og konkurrencedygtige strategier, så vi kan levere pålidelig adgang til kvalitetstalent, konsolidere service providers, forbedre rekrutteringsprocesser og evaluere jeres mulige besparelser. Vores processer er ISO-certificerede, og vi reflekterer og forbedrer løbende – fordi kvalitet er det absolut vigtigste, når det kommer til at matche de rette kandidater med de rette virksomheder.

Hvad betyder det for dig?

  • Pålidelig rekruttering til dine åbne stillinger og projekter
  • Påviselig reduktion i den tid, som det tager at besætte en stilling
  • Konkurrencedygtige priser
  • Standardiserede kontraktstrukturer
  • Administrativ support
  • Bedre tid til strategiske aktiviteter

Med en MSP-løsning er vi ansvarlige for erhvervelsen og håndteringen af dit eksterne personale, og minimerer derved de interne medarbejder ressourcer og risici der er forbundet hermed. I samarbejde med dig udvikler vi et framework og en proces, der passer til lige præcis din virksomheds behov – og implementerer den via Vendor Management systemer såsom 3 Story Software (3SS) eller SAP Fieldglass. Det gør det muligt at standardisere og accelerere dine processer, med en høj grad af gennemskuelighed og mulighed for reducerede omkostninger.

Med en RPO-løsning er vi ansvarlige for dine rekrutteringsprocesser for permanente ansættelser – enten hele processen eller specifikke nøgleaspekter af din rekrutteringsindsats. Hvad end der er den rette løsning for dig, så integrerer vi os som en del af dit team, hvor vi lærer din virksomheds kultur og identitet at kende – og samarbejder tæt med dine HR managers for at etablere en hurtig og succesfuld rekrutteringsproces.