Breadcrumb

Sales & Marketing Rekruttering

Sales & Marketing Rekruttering
Rekruttering af specialister i salg og markedsføring

Rekrutteringsbureau
med mere end 50 års erfaring

 
Hos Hays har vi rekrutteringskonsulenter som er specialiserede inden for Salg & Marketing. De har en dybdegående viden, uddannelse og erfaring inden for området, samt et omfattende og globalt netværk af specialister og kolleger. De kender markedets tendenser, og er fortrolige med hvilke kompetencer som der forventes af kandidaterne.
 
Hays ligger ved Kongens Nytorv i indre København, men vi rekrutterer salg- og marketingspecialister til hele Danmark og Norden. Så hvor end din virksomhed er beliggende, og hvad end du mangler en kandidat med speciale i kommunikation, digital markedsføring, PR eller salg, så kan Hays hjælpe dig med at finde din næste marketingkoordinator eller key account manager.

Hvorfor Hays?

Hos Hays arbejder vi tæt med vores kolleger i andre lande, og har dermed et globalt netværk af kandidater og ajourført indsigt i branchen. Dette kombineret med en skræddersyet rekrutteringsproces og forståelse af vores kunders behov, kan vi hjælpe dig med at tage ansættelsesbeslutninger ud fra det bedst informerede grundlag.
 
Når vi skal finde din næste medarbejder, arbejder vi med vores netværk og en 'find & engage' fremgangsmåde. Det vil sige at vi finder det bedste talent, hvad end de er aktivt jobsøgende eller ej. Vi screener og interviewer desuden kandidaterne, så du kun behøver at møde dem der er det bedste match. Du kan læse mere om vores rekrutteringsproces lige her.
 
Vi lægger særlig vægt på at kandidatens ikke kun skal have de rette faglige og tekniske kompetencer, men at de også skal være det helt rette match til din virksomhedskultur. Vi tror nemlig på at det rette job kan transformere et liv, og at den rette person kan transformere en virksomhed.
 
Kontakt os her, hvis du er interesseret i at høre mere omkring hvordan Hays kan hjælpe dig med din rekruttering. Klik her, hvis du selv søger åbne stillinger inden for salg og marketing.
 

Contact us form

Lad os hjælpe dig med din næste rekruttering

 
  
 
 
 
 
 

Promo - Register job

Står du med et konkret rekrutteringsbehov, som du skal have løst?
Udfyld vores formular og du vil blive kontaktet af en relevant rekrutteringskonsulent.  

Promo-Contact us

Ring på +45 3338 3260

Stil alle dine spørgsmål til den rette person.