Breadcrumb

Recruit Sales & Marketing

Rekruttering Marketing & Salg

   

Rekruttering i Marketing og Salg.

Vores rekrutteringskonsulenter i salg & marketing har stor viden i form af teoretisk uddannelse og erhvervserfaring inden for salg og marketing samt et godt netværk og en solid rekrutteringsbaggrund. De ved hvordan markedet ser ud, de kender udviklingstendenserne, og de er fortrolige med hvilke kompetencer der kræves, for at vores kunder bliver præsenteret for de bedste af de bedste kandidater. Vi tillægger derfor vores tagline ”specialister rekrutterer specialister” en stor del af æren for vores succes.

 

 

Find ny marketing medarbejder

Vi arbejder tæt sammen med organisationer både i Danmark og globalt og kombinerer branchens knowhow med en forståelse af vores kunders behov, så vi kan give dem de mest relevante salgs- og marketingfærdigheder for at hjælpe dem med at omdanne deres forretning.

Ved hjælp af vores dybtgående branchekendskab kan vores specialister finde dig det rigtige kandidatkvalitet til at imødekomme alle dine salgs- og markedsføringskrav og give dig al den markedsundersøgelse, du har brug for at tage informerede ansættelsesbeslutninger.

Rekruttering af sælgere og marketing specialister 

Vi bruger vores omfattende database over kandidater til at finde dig det bedste talent, og der præsenteres kun de kandidater, der bedst matcher jeres virksomheds krav til salg og marketing job i København og over hele Danmark. Hvis du ønsker at høre mere om vores tjenester, er du velkommen til at skrive os en e-mail eller ringe.  Hvis du ønsker at høre mere om vores services, skal du være velkommen til at kontakte os.

Hvis du er interesseret i marketingjob så klik her.

Promo - Register job

Står du med et konkret rekrutteringsbehov, som du skal have løst?
Udfyld vores formular og du vil blive kontaktet af en relevant rekrutteringskonsulent.  

Promo-Contact us

Ring på +45 3338 3260

Stil alle dine spørgsmål til den rette person.