Recruit Sales & Marketing

SALES & MARKETING

   

Vores rekrutteringskonsulenter i Sales & Marketing har stor viden i form af teoretisk uddannelse og erhvervserfaring inden for salg og marketing samt et godt netværk og en solid rekrutteringsbaggrund. De ved hvordan markedet ser ud, de kender udviklingstendenserne, og de er fortrolige med hvilke kompetencer der kræves, for at vores kunder bliver præsenteret for de bedste af de bedste kandidater. Vi tillægger derfor vores tagline ”specialister rekrutterer specialister” en stor del af æren for vores succes.

Vi arbejder tæt sammen med organisationer både i Danmark og globalt og kombinerer branchens knowhow med en forståelse af vores kunders behov, så vi kan give dem de mest relevante salgs- og marketingfærdigheder for at hjælpe dem med at omdanne deres forretning.

Ved hjælp af vores dybtgående branchekendskab kan vores specialister finde dig det rigtige kandidatkvalitet til at imødekomme alle dine salgs- og markedsføringskrav og give dig al den markedsundersøgelse, du har brug for at tage informerede ansættelsesbeslutninger.

Vi bruger vores omfattende database over kandidater til at finde dig det bedste talent, og du får kun møde de kandidater, der bedst matcher dine krav til salg og marketing job i København og over hele Danmark. Hvis du ønsker at høre mere om vores tjenester, er du velkommen til at skrive os en e-mail eller ringe.  Hvis du ønsker at høre mere om vores services, skal du være velkommen til at kontakte os. Tryk her, hvis du selv leder efter stillinger indenfor Sales & Marketing.

Promo - Register job

 

Står du med et konkret rekrutteringsbehov, som du skal have løst? Udfyld formularen og en af vores konsulenter tager fat i dig. 

Promo-Contact us


Vil du vide mere? Stil alle dine spørgsmål til den rette person. Du finder kontakt information her.