Kontakt os
Her er du:

Electrical Engineer
Engineering

Søger jeres virksomhed en Electrical Engineer til at assistere jeres arbejde med elektriske systemer? Så lad Hays rekrutteringskonsulenter sætte jer i kontakt med en af markedets mest talentfulde Electrical Engineers fra vores store netværk af specialister inden for ingeniørfaget.

Hays er et af Nordeuropas største rekrutteringshuse med mere end 50 års erfaring inden for rekruttering af specialister – og særligt i ingeniørbranchen har vi stort kendskab til krav og branchestandarder, ligesom vores netværk af specialiserede kandidater spænder bredt.

Lad os hjælpe jer med at finde den rette Electrical Engineer til jeres ledige stilling.

  • Vi håndterer hele processen fra A-Z

  • Adgang til vores netværk med mere end 150.000 specialister

  • Tilpassede servicepakker baseret på jeres behov

  • Få kontakt til kompetente og egnede kandidater med kort varsel

Illustration of contract

Hvad kan en Electrical Engineer?

En electrical engineer er en person, der specialiserer sig i at studere elnettet, samt designe, teste, udarbejde og implementere elektriske systemer i et stort spænd af forskellige sammenhænge. De beskæftiger sig oftest med fagområder såsom svagstrøm og stærkstrøm, og generering, forsyning eller fordelingen af elektricitet samt design og udvikling af elektriske maskiner og udstyr lige såvel som specifikationerne af elektriske enheder til industrielle faciliteter.

Kompleksiteten af elektriske systemer er kun stigende, og det sætter krav til elektroingeniørerne, der arbejder med disse systemer.

Dertil er der løbende behov for at opdatere og vedligeholde allerede etablerede systemer, så de lever op til nye branchestandarder.

Det betyder, at en electrical engineer effektivt skal kunne opdatere og anvende sin viden til at udarbejde, vedligeholde, teste og designe nye elektriske systemer og enheder.

Der er også store krav til electrical engineers, hvad angår love og regler, når det kommer til el-systemer. Derfor er det også yderst vigtigt, at en electrical engineer er fortrolig med disse og ved, hvordan de overholdes i praksis.

En af elektroingeniørernes fornemmeste opgaver er dermed at designe og klargøre nye systemer og tiltag til markedet, som kan have gavn for mange. Det er en kompleks opgave at indtage markedet med nye systemer, og for at få mest muligt ud af dem – både fra et økonomisk perspektiv men også et perspektiv af brugbarhed – er det vigtigt, at alle faktorer er medregnet.

 

Hays hjælper dig med at rekruttere en kompetent Electrical Engineer

Det er et yderst specialiseret arbejde at være electrical engineer, men her hos Hays har vores kompetente rekrutteringskonsulenter mange års erfaring med at bringe virksomheder, der bevæger sig inden for ingeniørfaget, i kontakt med de rette, specialiserede kandidater.

Vores netværk af specialister udgør en højt kvalificeret talentpulje, som jeres virksomhed kan få del af. Selv med kort varsel kan vi sætte jer i kontakt med interessante kandidater til at udfylde den ledige stilling i jeres virksomhed.

Med en kandidat fra Hays får I en Electrical Engineer, der kan:

  • Designe og udarbejde, hvordan man genererer, overfører og distribuerer elektricitet

  • Designe og udarbejde forskellige kontrolsystemer

  • Udarbejde roadmaps, planer og tegninger over elektriske systemer

  • Indarbejde sikkerhedsforanstaltninger, der overholder regler og love i alle henseender af processen

Vores veldokumenterede branchekundskaber med rekruttering af toptalenter gør, at I trygt kan stole på, at vi kan hjælpe jer med at finde den rette kandidat til jeres ledige Electrical Engineer stilling. Har I derimod brug for hjælp til mekanisk udstyr eller lignende, kan I læse mere om hvad vi kan tilbyde med en Mechanical Engineer her

Er I i gang med at finde den rette kandidat til en stilling som electrical engineer, er Hays den ideelle samarbejdspartner. Hos Hays investerer vi nemlig i livslange partnerskaber, som skaber værdi for både mennesker og virksomheder. Med mere end 50 års erfaring og 13.000 kolleger på tværs af 32 lande har vi udviklet os til at sætte vores kunder i centrum i alt, hvad vi gør. 

Vi tilbyder en uovertruffen pakke af løsninger til rekruttering og ansættelser inden for ingeniørfaget. Du kan stole på, at vi kan levere i dag, og at vi kan hjælpe dig med at planlægge til i morgen. Kontakt os for en uforpligtende snak og hør, hvordan vi kan hjælpe jer.