Kontakt os
Her er du:

Mechanical Engineer
Engineering

Hays er blandt Nordeuropas største rekrutteringshuse og har adgang til mere end 150.000 specialister i vores netværk. Vores eksperter har dybdegående kendskab til ingeniørbranchen og virksomhedernes kompetencebehov.

Lad os hjælpe jer med at finde den rette Mechanical Engineer til jeres ledige stilling.

✔ Vi håndterer hele processen fra A-Z

✔ Database med tusindvis af højt kvalificerede specialister inden for ingeniørfaget

✔ Præsentation af relevante freelance kandidater inden for 48 timer

✔ Kun specialister der er eksperter i deres områder

Illustration of contract

Hvad er en Mechanical Engineer?

En mechanical engineer spiller en vigtig rolle på tværs af et hav af forskellige brancher. De designer, udvikler, bygger og tester en bred vifte af forskellige mekanisk udstyr, værktøjer, maskiner og motorer.

Hvis I bruger eller fremstiller mekanisk udstyr eller mekaniske systemer i jeres virksomhed, vil I sandsynligvis drage fordel af at ansætte en maskiningeniør. De er nemlig i stand til at tage produktet fra idé til tilblivelse og har styr på både design, æstetik, funktionalitet og holdbarhed. Ved hjælp af fysik, ingeniørkundskaber, matematik og videnskabelige principper kan de skabe mekaniske systemer af endeløse variationer.

Med en kompetent mechanical engineer vil det være muligt for jer at få justeret og forbedret eksisterende produkter og systemer. Alt efter hvad I har behov for i jeres virksomhed, kan en maskiningeniør rådgive på vigtige projekter, eller fungere som projektleder for hele processen.

Vi kan sætte jer i kontakt med talentfulde mechanical engineers, der besidder den fornødne viden, og som med stort overblik kan skabe de bedste løsninger for jer. Vores netværk af maskiningeniører vil kunne give jer en specialist, der kan hjælpe med at designe, udvikle, integrere og tilpasse alle de processer og ressourcer, der er relevante og nødvendige for at drive jeres virksomhed.

 

Lad Hays finde en kompetent Mechanical Engineer til jeres virksomhed

Hays er et globalt rekrutteringsfirma med bred indsigt og erfaring inden for ingeniørbranchen. Det giver os nogle særlige forudsætninger for at finde de mest talentfulde mechanical engineers til at styrke jeres virksomhed.

Baseret på jeres virksomheds konstellation kan vi udvælge den mechanical engineer, der passer til jeres krav og mål, men vigtigst af alt: en specialist, som kan skabe værdi for jer.

Med en kandidat fra Hays får I en Mechanical Engineer, der kan:

  • Analysere problemer for at afdække, hvordan mekaniske enheder kan bruges til at løse problemet

  • Designe mekaniske enheder og lave planer, så enheden kan laves

  • Udarbejde prototyper, der kan bruges til at teste, om enheden kan bruges i praksis

  • Analysere testresultater og derefter tilpasse enheden

  • Have overblik over udarbejdelses- og produktionsprocessen

Igennem flere årtier har Hays oparbejdet et bredt kendskab til ingeniørbranchen, som gør os i stand til at tiltrække de bedste talenter, der lever op til hver enkelte virksomheds kompetencebehov.

Hvis I er på udkig efter en kompetent Mechanical Engineer eller andre talenter inden for ingeniørfaget, kan vores rekrutteringseksperter – med afsæt i vores omfattende portefølje af de dygtigste kandidater – finde den rette kandidat til jeres stilling – og hurtigt. Hvad end der er tale om en projektansættelse eller fuldtidsansættelse, så kan vi finde en kandidat, der skaber værdi for jeres virksomhed på både kort- og lang sigt. Søger I derimod hjælp til elektriske systemer, kan I læse mere om hvad vi kan tilbyde med en Electrical Engineer her

Hos Hays investerer vi i livslange partnerskaber, som skaber værdi for både mennesker og virksomheder. Med mere end 50 års erfaring og 13.000 kolleger på tværs af 32 lande, har vi udviklet os til at sætte vores kunder i centrum i alt, hvad vi gør.

Vi tilbyder en uovertruffen pakke af løsninger til rekruttering og ansættelser inden for ingeniørbranchen. Vi finder den perfekte kandidat til jeres stilling som mechanical engineer og tager højde for alle de krav, I måtte have. Kontakt os i dag for en uforpligtende snak og hør, hvordan vi kan hjælpe jer.