Kontakt os
Her er du:

Market Access Manager
Life Sciences

Find de bedste kandidater med Hays som partner

Søger jeres virksomhed en market access manager til at klargøre udbredelsen af et lægemiddel eller lignende produkter på nye markeder?

Hays er et af Nordeuropas største rekrutteringshuse med mere end 50 års erfaring inden for rekruttering af specialister – og særligt inden for life science-branchen har vi stort kendskab til krav og branchestandarder, ligesom vores netværk af specialiserede kandidater spænder bredt.

Lad os hjælpe jer med at finde den rette market access manager til jeres ledige stilling.

✔ Vi håndterer hele processen fra A-Z

✔ Adgang til vores netværk med mere end 150.000 specialister

✔ Tilpassede servicepakker baseret på jeres behov

✔ Få kontakt til kompetente og egnede kandidater med kort varsel

Illustration of contract

Hvad er en Market Access Manager?

En market access manager er en person, der specialiserer sig i at have kendskab til globale og lokale markeder, hvor lægemiddelprodukter kan udgøre en succes.

Kompleksiteten af lægemidler er kun stigende, og det sætter nye krav til markedsaktører, der ønsker at tilbyde disse lægemidler til deres borgere/patienter.

Samtidig er der et løbende behov for at reducere prisen på lægemidler, så større dele af befolkningen kan få adgang til dem og dermed få gavn af deres effekter. Det betyder, at en market access manager effektivt skal kunne fungere som bindeleddet mellem de producerende instanser og de distribuerende instanser.

Gennem kendskab til markedsdynamikker – for eksempel at kende til lokale regler for refusion og tilskud i forhold til lægemidler – sammenholder en market access manager de kommercielle behov, som en produktionsenhed har, med de regulatoriske og forsyningsmæssige behov, en distributions-/sundhedsenhed har.

En market access managers fornemmeste opgaver er dermed at klargøre lanceringen af lægemidler på nye markeder. Det er en kompleks opgave at forstå fremmede markeder, og for at få mest muligt ud af lægemidlet – både set fra et økonomisk perspektiv men også et sundhedsperspektiv – er det vigtigt, at alle markedsrelevante faktorer er medregnet i de strategiske kalkuler.

Det vil sikre, at producenten af lægemidlet får udbredt produktet bedst muligt med henblik på optimering af profit, hvilket kan være med til at sikre den fremtidige finansiering af ny research og forskning.

Samtidig sikrer en market access manager også, at brugere og patienter får adgang til de nyeste og bedste lægemidler til en pris, de også har råd til. Det er blandt andet derfor, at kendskab til – eller evne til at tilegne sig kendskab til – lokale rammeværk for refusion og tilskud er helt centralt.

Med andre ord skal en market access manager kunne forstå forskellige stakeholders mål og behov og undersøge, hvilke detaljer der skal på plads, før alle interessenter kan se sig tilfredse med en aftale.

Kernekompetencer for en market access manager inkluderer derfor research og analyse af markeder, kommunikation med forskellige stakeholders samt forstand på data og kommercielle mål.

 

Hays hjælper dig med at rekruttere en kompetent Market Access Manager

Market access managers hænger ikke på træerne. Det er et yderst specialiseret arbejde, og det er de færreste, som vil kunne løfte opgaven til punkt og prikke.

Her hos Hays har vores kompetente rekrutteringskonsulenter mange års erfaring med at bringe Pharma, Bio-Tech og Med-Tech virksomheder i kontakt med specialiserede kandidater. Vores netværk af specialister udgør en højt kvalificeret talentpulje, som jeres virksomhed kan tappe ind i og drage nytte af. Selv med kort varsel kan vi sætte jer i kontakt med interessante kandidater til at udfylde den ledige stilling i jeres virksomhed.
 

Med en kandidat fra Hays får I en Market Access Manager, der kan:

● Udarbejde kommercielle pitches baseret på lokale markeders behov og krav

● Agere bindeled mellem de kommercielle og sundhedsfaglige aspekter af lægemiddelindustrien

● Bruge data til at forstå globale og lokale markeder til at finde løsninger, der tilgodeser begge sider af forhandlingsbordet

● Sikre økonomisk impact såvel som sikre patienternes mulighed for at tilgå lægemidlerne

Vores veldokumenterede branchekundskaber med rekruttering af toptalenter til pharma, bio-tech og med-tech virksomheder og lignende stillinger inden for life science branchen gør, at du trygt kan stole på, at vi kan hjælpe jer med at finde den rette kandidat til jeres ledige market access manager stilling. Life Science spænder bredt og står I og har brug for en Key Account Manager, kan I læse mere her om hvordan vi kan hjælpe.

Er I i gang med at finde den rette kandidat til en stilling som market access manager, er Hays den ideelle samarbejdspartner. Hos Hays investerer vi nemlig i livslange partnerskaber, som skaber værdi for både mennesker og virksomheder. Med mere end 50 års erfaring og 13.000 kolleger på tværs af 32 lande har vi udviklet os til at sætte vores kunder i centrum i alt, hvad vi gør.

Vi tilbyder en uovertruffen pakke af løsninger til rekruttering og ansættelser inden for life science. Du kan stole på, at vi kan levere i dag, og at vi kan hjælpe dig med at planlægge til i morgen. Kontakt os for en uforpligtende snak og hør, hvordan vi kan hjælpe jer.