Kontakt os
Her er du:

Regulatory Affairs Specialist
Life Sciences

Find de bedste kandidater med Hays som din partner

Mangler jeres virksomhed en regulatory affairs specialist, der er kompetent inden for regulatoriske rammeværker af lægemidler på forskellige markeder? Hays er et af Nordeuropas største rekrutteringshuse, og i mere end 50 år har vi forbundet store virksomheder med store talenter. Særligt inden for life science-branchen har vi haft stor succes med at rekruttere toptalenter til specialiserede stillinger, såsom regulatory affairs specialister.

Lad Hays hjælpe jer med at finde den rette Regulatory Affairs Specialist.

✔ Vi håndterer hele processen fra A-Z

✔ Adgang til vores netværk med mere end 150.000 specialister

✔ Tilpassede servicepakker baseret på jeres behov

✔ Få kontakt til kompetente og egnede kandidater med kort varsel

Illustration of contract

Hvad er en Regulatory Affairs Specialist?

En regulatory affairs specialist er en person, der specialiserer sig i at holde styr på de evigt omskiftelige lovgivningskrav, der er fra forskellige myndigheder med hensyn til lægemidler.

Ethvert marked kan have sit helt eget unikke sæt af regulatoriske krav. Her er det helt essentielt, at en lægemiddel-producerende virksomhed har indsigt i disse, for ellers risikerer virksomheden at bryde lovgivningen og dermed lide store tab.

For at kunne opnå indsigt i disse komplekse regelværk er det nødvendigt med en vis mængde viden omkring jura såvel som medicinfaglig videnskab for netop at kunne yde den bedst mulige rådgivning.

En kompetent regulatory affairs specialist er derfor dygtig inden for indsamling og evaluering af relevant data med henblik på at inkludere disse i registreringsdokumenter, som skal videresendes til de rette myndigheder for endelig godkendelse.

Det er ligeledes regulatory affairs specialisten, der indgår i kommunikationen med myndighedsinstanserne for at forhandle en eventuel forsyningsaftale på plads.

Derudover yder en regulatory affairs specialist kompetent rådgivning på strategiske såvel som tekniske aspekter af lægemiddel-produkterne, med det mål at bidrage til den kommercielle såvel som videnskabelige succes af produkterne.

Den vigtigste opgave i arbejdsstillingen er dermed at agere brobygger mellem myndigheder og virksomheder. Ved at have indsigt i myndigheders målsætninger og ønsker om patientsikkerhed, samt indsigt i life science-virksomhedens produktmæssige udviklingsbaner, kan en dygtig regulatory affairs specialist effektivt sørge for, at de endelige produkter er sikre og lever op til myndigheders gældende krav.

 

Få hjælp til at finde den rette Regulatory Affairs Specialist

En regulatory affairs specialist er en central og vigtig rolle, og derfor skal vedkommende udvælges med omhu. Stillingen nødvendiggør, at kandidaten har specialiserede kundskaber inden for life science-området såvel som det regulatoriske område. Og den slags fagpersoner er ikke altid lige til at finde.

Hos Hays har vi flere årtiers erfaring med at rekruttere specialiserede nøglemedarbejdere til Pharma, Bio-Tech og Med-Tech virksomheder. Det har givet os et bredt netværk af kontakter i branchen, som I kan drage nytte af. Selv med kort varsel kan vi sætte jer i kontakt med interessante kandidater til at udfylde den ledige stilling i jeres virksomhed.

Med en kandidat fra Hays får I en regulatory affairs specialist, der kan:

● Holde styr på den evigt omskiftelige lovgivning omkring lægemidler på forskellige markeder

● Udarbejde og præsentere registreringsdokumenter til myndigheder med henblik på at opnå godkendelse af lægemidler

● Yde rådgivning på både tekniske, juridiske og videnskabelige detaljer for dermed at bidrage til den overordnede succes af lægemidlerne

● Sørge for at lægemidler overholder de gældende krav – både initialt men også løbende i takt med, at regelværk ændres og opdateres, hvilket i sidste ende styrker patientsikkerheden og virksomhedens renommé og bundlinje

Hays dokumenterede erfaring med at tiltrække toptalenter til nøglestillinger inden for life science-branchen gør os til din betroede samarbejdspartner, når du skal til at rekruttere en ny regulatory affairs specialist. Søger I derimod specialister til Quality Assurance eller Quality Control, kan I læse mere om hvordan vi kan hjælpe jer her.  

Hos Hays investerer vi nemlig i livslange partnerskaber, som skaber værdi for både mennesker og virksomheder. Med mere end 50 års erfaring og 11.500 kolleger på tværs af 34 lande har vi udviklet os til at sætte vores kunder i centrum i alt, hvad vi gør. Vi tilbyder en uovertruffen pakke af løsninger til rekruttering og ansættelser inden for life science og pharma.

Du kan stole på, at vi kan levere i dag, og at vi kan hjælpe dig med at planlægge til i morgen. Kontakt os for en uforpligtende snak og hør, hvordan vi kan hjælpe jer.