Kontakt os
Her er du:

Project Manager
Engineering

Hays er blandt Nordeuropas største rekrutteringshuse og har adgang til mere end 150.000 specialister i vores netværk. Vi har indgående kendskab til ingeniørbranchen og virksomhedernes kompetencebehov.

Lad os hjælpe jer med at finde jeres næste Engineering Project manager.

✔ Vi håndterer hele processen fra A-Z

✔ Database med tusindvis af højt kvalificerede specialister inden for ingeniørfaget

✔ Præsentation af relevante freelance projektledere inden for 48 timer

✔ Kun specialister der er eksperter i deres områder

Illustration of contract
Illustration of contract
Illustration of contract

Hvad laver en Engineering Project Manager?

En Engineering Project Manager i er en type projektleder, der har sit fokusområde inden for ingeniørprojekter. De bruger mange af de samme metoder, processer og følger mange af de samme arbejdsgange som projektledere fra andre branche; forskellen og fordelen ved en Engineering project manager ligger især i den særlige tekniske forståelse for typen af projekter de arbejder på.

Project managers med denne specialisering har ofte en baggrund inden for ingeniørfaget, men vil gerne lede projekter og deres fremgang. Denne type projektledelse indebærer at styre et ingeniørprojekts arbejdsgange; herunder budgettering, at sammensætte projektteamet, involvere rette stakeholders, eksekvering, processer, opgaver, koordinering, osv.

En project manager i ingeniørfaget kan skabe værdi på jeres projekt med deres viden og deres organisatoriske samarbejdsevner til at fremme produktiviteten på hvert enkelte projekt. De har særlige tekniske og metodiske kompetencer, der tillader dem at vurdere og styre jeres daglige processer og arbejdsgange. En dygtig engineering project manager kan således styre alle relevante interessenter omkring et ingeniørprojekt – både i forhold til lavpraktisk opgaveplanlægning såvel som større forkromede budgetforslag.

I får overordnet et mere strømlinet projekt med en kompetent projektleder. Personen kan støtte med vejledning og lederskab til dem, der arbejder på projektet. Derudover kan project manageren identificere områder, hvor jeres team kan opnå højere produktivitet og/eller højere kvalitet.

 

Lad Hays hjælpe med at finde den rette Engineering Project Manager

Hays er et rekrutteringsfirma med et bredtfavnende netværk, der sammen med vores mangeårige erfaring og indsigt gør, at vi kan rekruttere nogen af markedets bedste projektledere inden for ingeniørfaget.

Vi kan rådgive og sætte jer i kontakt med en talentfuld projektleder, der med dyb indsigt og ekspertise i ingeniørfaget vil skabe værdi for jeres virksomhed øjeblikkeligt.

Med en kandidat fra Hays får I en Engineering Project Manager, der kan:

  • Sikre, at I overholder regulativer og love

  • Forberede reporter og budgetmæssige forslag

  • Motivere og engagere projektets interessenter

  • Koordinere, styre og projektere

  • Uddelegere opgaver på baggrund af teamets evner

  • Afslutte opgaver til punkt og prikke

Vi tager højde for alle aspekter af jeres virksomhed, jeres næste projekt og jeres kultur, så I får den project manager, der kan skabe vækst og værdi for jeres virksomhed. Det handler ikke kun om kompetencer, men også det menneskelige, for at jeres næste project manager kan lede jeres projekter frem mod de ønskede resultater. Vi har altid fokus på mennesket bag, så I får det bedste match, der passer både til projektets natur, men også til jeres virksomhed og kultur.

Hvad end I har brug for kompetente projektledere eller ingeniører til langtidsansættelse eller et projekt, kan vores rekrutteringseksperter – med afsæt i vores omfattende portefølje af de dygtigste kandidater – finde den rette kandidat til jeres stilling – og hurtigt.

Hos Hays investerer vi i livslange partnerskaber, som skaber værdi for både mennesker og virksomheder. Med mere end 50 års erfaring og 13.000 kolleger på tværs af 32 lande, har vi udviklet os til at sætte vores kunder i centrum i alt, hvad vi gør.

Vi tilbyder en uovertruffen pakke af løsninger til rekruttering og ansættelser inden for ingeniørbranchen. Vi finder den perfekte kandidat til jeres stilling som engineering project manager og tager højde for alle de krav, I måtte have. Kontakt os i dag for en uforpligtende snak og hør, hvordan vi kan hjælpe jer.