Kontakt os
Her er du:

Medical Affairs Specialist
Life Sciences

Find de bedste kandidater med Hays som din partner

Søger I den rette kandidat til en stilling inden for medical affairs? Hays er blandt Europas største rekrutteringshuse med særligt fokus på kandidater inden for life science og pharma, og heriblandt medical affairs specialister.

Lad Hays hjælpe dig med at finde din næste Medical Affairs Specialist.

✔ Vi håndterer hele processen fra A-Z

✔ Adgang til vores netværk med mere end 150.000 specialister

✔ Tilpassede servicepakker baseret på jeres behov

✔ Få kontakt til kompetente og egnede kandidater med kort varsel

Illustration of contract

Hvad er Medical Affairs?

Medical affairs er en organisatorisk gren inden for life science virksomheder. Stort set alle life science virksomheder har Medical Affairs Specialister ansat, fordi deres arbejde blandt andet består i at kommunikere kompliceret fagstof videre til andre faggrupper, patienter eller andre interessenter, der ikke nødvendigvis har læst medicin eller lægemiddelvidenskab.

Et nyt lægemiddel kan for eksempel have mange gavnlige effekter, men lægmænd og patienter kan ikke nødvendigvis forstå de videnskabelige oplysninger. Det gør det også svært at kommercialisere produkterne, hvis ikke målgruppen kan forstå produktet. Med andre ord kan der opstå et vidensgab mellem de medicinske eksperter og de kommercielle forhandlere af lægemidlerne.

Derfor er et af de primære ansvarsområder for en medical affairs specialist at omsætte medicinsk og lægefaglig viden til spiselig kommunikation, der kan udnyttes i forbindelse med relationsopbygning med eksterne interessenter eller i forbindelse med andre kommercielle henseender.

En medical affairs specialist kan dermed være med til at bygge bro mellem forskning og marketing/salg i pharma, bio-tech og med-tech virksomheder. Arbejdet kan også bestå i at udarbejde uddannelsesmateriale omkring produkter og behandlingsmuligheder til lægfolk.

 

Sådan rekrutterer du en Medical Affairs Specialist

Specialiserede stillinger såsom medical affairs specialister kræver et indgående kendskab til branchen – og Hays har netop denne erfaring, viden og succes med at rekruttere talentfulde profiler til virksomheder inden for life science.

Med afsæt i vores mangeårige erfaringer med specialistrekruttering har vi en bred portefølje af talenter, der vil egne sig til jeres medical affairs stillinger. Samtidig har vi oparbejdet en indgående forståelse for Pharma, Bio-Tech og Med-Tech virksomheders kompetencebehov, der gør os i stand til at hjælpe jer med at finde den helt ideelle kandidat til jobbet.

Med relativ kort varsel kan vi præsentere dig for en række talentfulde og interessante kandidater, som vil egne sig til stillingen som medical affairs specialist.

Med en kandidat fra Hays får I en Medical Affairs Specialist, der kan:

● Bygge bro mellem forskning og kommercielle interesser

● Omdanne svært fagstof til forståelig viden

● Bidrage til design af kliniske studier

● Uddanne og informere sundhedspersonale om virksomhedens produkter og værdien heraf

Vi har veldokumenterede branchekundskaber inden for rekruttering af toptalenter til pharma virksomheder og lignende stillinger inden for life science-branchen i Danmark. Vores indgående kendskab til branchen gør os i stand til at tiltrække de dygtigste kandidater, så I får den ideelle kandidat til jobbet.

Er I i gang med at finde den rette kandidat til en stilling som medical affairs specialist, er Hays den ideelle samarbejdspartner. Hos Hays investerer vi nemlig i livslange partnerskaber, som skaber værdi for både mennesker og virksomheder. Med mere end 50 års erfaring og 13.000 kolleger på tværs af 32 lande har vi udviklet os til at sætte vores kunder i centrum i alt, hvad vi gør. Vi rekrutterer bredt inden for LifeScience, står I fx og mangler en Market Access Manager eller Key Account Manager kan I læse mere her om hvordan vi kan hjælpe. 

Vi tilbyder en uovertruffen pakke af løsninger til rekruttering og ansættelser inden for life science. Du kan stole på, at vi kan levere i dag, og at vi kan hjælpe dig med at planlægge til i morgen. Kontakt os for en uforpligtende snak og hør, hvordan vi kan hjælpe jer.