Kontakt os
Her er du:

 

IT programmør arbejder freelance

Lad os finde din næste
freelance
IT-konsulent

 

Hays er blandt Nordeuropas største leverandører af IT-konsulenter til alle slags virksomheder

✔ Vi håndterer hele processen fra A-Z

✔ Database med 11.000 IT-Konsulenter

✔ Præsentation af relevante IT-konsulenter inden 48 timer

✔ Kun IT-konsulenter der er specialister i deres områder

 

IT-Konsulenter til jeres behov

Hvad end jeres virksomhed søger i en freelance IT-konsulent, så kan Hays finde den rigtige IT-kandidat. Vi har en dedikeret afdeling, der kun beskæftiger sig med rekruttering af IT-konsulenter til alle slags virksomheder.

Vores ekspertise ligger i at rekruttere specialister til virksomheder inden for en række områder, heriblandt IT. Vi arbejder kun med at rekruttere IT-konsulenter, der er specialister inden for deres områder – om det så er softwareudviklere, UX-designere eller projektledere.

Hvis du er i tvivl om de fordele, som det har at arbejde med IT-freelancere, så kan du finde de 3 bedste grunde lige her.

 

 

Er du IT-konsulent?

Er du interesseret i freelance opgaver til nogle af Danmarks største virksomheder, så send dit CV ind til vores database og vores konsulenter vil kontakte dig med relevante IT-opgaver og kan guide dig til at acceptere drømmejobbet og hvordan du får den bedst mulige start på dit nye job. Er du i den tidlige del af jobsøgningen, kan du også læse mere om, hvordan du skriver et godt CV her.

 

 

Jeres fordele ved at rekruttere freelance IT-konsulenter gennem Hays:

Advantages

Kontakt os

Registrer ledig stilling

Står du med et konkret rekrutteringsbehov, som du skal have løst? Udfyld vores formular og du vil blive kontaktet af en rekrutteringskonsulent med ekspertise inden for dit område.

Ring på +45 3338 3260

Ring til os på ovenstående nummer, eller udfyld en kontaktformular. Så sørger vi for, at du kommer i kontakt med den rette person.