Kontakt os
Her er du:
IT programmør arbejder freelance

Lad os finde din næste
freelance
IT-konsulent

Hays er blandt Nordeuropas største leverandører af
freelance IT-konsulenter til alle slags virksomheder

✔ Vi håndterer hele processen fra A-Z

✔ Database med over 11.000 IT-konsulenter i Norden

✔ Præsentation af relevante freelance IT-specialister indenfor 48 timer

✔ Kun IT-konsulenter der er specialister indenfor deres områder

IT-Konsulenter til jeres behov

Hvad end jeres virksomhed søger i en IT-konsulent, så kan Hays finde de bedste kandidater og den rigtige IT-profil til lige dit behov. Vi har mange års erfaring og en dedikeret afdeling, der kun beskæftiger sig med rekruttering af dygtige IT-konsulenter.

I Danmark hjælper vi nogle af de største virksomheder i landet, med at løse komplicerede specialistopgaver og bemande IT projekter. Vi kan også hjælpe din virksomhed med en komplet MSP løsning for dit eksterne personale, hvor vi forbinder dig med både de bedste talenter og de bedste leverandører.

Vores ekspertise ligger i at rekruttere specialister og dygtige konsulenter til virksomheder inden for en række områder, heriblandt IT. Vi rekrutterer kun IT-konsulenter, som er specialister inden for deres områder – om det så er softwareudviklere, UX-designere eller projektledere.

Du kan se vores proces for freelancerekruttering her, hvor du også kan finde svar på andre spørgsmål du måtte have omkring freelance konsulenter. Hvis du er i tvivl om de fordele, som det har at arbejde med IT-freelancere, så kan du finde de 3 bedste grunde lige her.

Er du IT-konsulent?

Er du interesseret i freelance opgaver hos nogle af Danmarks største virksomheder, så send dit CV ind til vores database. Vores konsulenter vil herefter gennemgå dit CV og din erfaring, og kontakte dig med relevante freelance opgaver og projekter. Hvis du endnu ikke er freelancer, men overvejer om det er den rigtige vej at gå for dig, så kan du læse vores trin-for-trin guide til at blive freelancer, lige her. 

Jeres fordele ved at rekruttere freelance IT-konsulenter gennem Hays:

Advantages
Advantages
Advantages

Kontakt os

Opret et job

Registrer ledig stilling

Står du med et konkret rekrutteringsbehov, som du skal have løst? Udfyld vores formular og du vil blive kontaktet af en rekrutteringskonsulent med ekspertise inden for dit område.

Kontakt os

Ring på +45 3338 3260

Ring til os på ovenstående nummer, eller udfyld en kontaktformular. Så sørger vi for, at du kommer i kontakt med den rette person.