Kontakt os
Her er du:

Software Developer
IT

Find de bedste kandidater med Hays som partner

Hays er blandt Nordeuropas største leverandører af IT-specialister til alle slags virksomheder.

Lad os finde jeres næste software developer.

✔ Vi håndterer hele processen fra A-Z

✔ Database med tusindvis af højt kvalificerede IT-specialister; både til projekt- og fastansættelse

✔ Præsentation af relevante freelance IT-konsulenter inden 48 timer

✔ Kun IT-konsulenter og medarbejdere der er specialister i deres områder

Illustration of contract

Hvordan kan en Software Developer skabe værdi for jer?

De programmer I bruger i jeres virksomhed til mails, kalender, kommunikationskanaler, analyseværktøjer mm., er alle designet og skabt med hjælp fra en software developer. Tænker du over alle de apps, hjemmesider og sociale medier, du bruger i løbet af en dag, vil det hurtigt gå op for dig, at Software Developers er uundværlige.

Software developers er den kreative, geniale hjerne bag alle slags computerprogrammer. Men det varierer fra developer til developer, hvad deres fokusområde er, og hvad de specialiserer sig i. Det kunne f.eks. være specifikke programmer eller apps, hvor andre er med til at skabe store netværk eller systemer, der styrer andre programmer.

En Softwareudvikler er involveret i et bredt spænd af forskellige industrier og kan hjælpe jer med at udvikle, programmere, implementere og vedligeholde forskellige styresystemer og software. De har overblikket over, hvad brugeren har brug for.

Udover at stå for idéudvikling, programmering og design af programmer, så indgår udvikleren også ofte i samarbejde med mange interne og eksterne interessenter.

Hvad end det er en kunde eller jer selv, der skal bruge softwaren, vil en dygtig Software Developer skabe værdi i jeres virksomhed ved at sikre det bedste produkt for jer selv eller jeres kunder.

 

Hays finder den bedste Software Developer til jeres virksomhed

Hays er et rekrutteringsfirma med mange års erfaring inden for rekruttering af toptalenter inden for IT. Vores portefølje af specialister inden for Information Technology omfatter nogle af de største talenter i deres felt.

Vi kan med vores ekspertise finde den rette software developer, der har den rette erfaring og kan hjælpe jer med de problemstillinger, I står overfor i jeres virksomhed. Det giver jer en fordel, da I kan undgå at bruge unødvendig tid på projekter og arbejdsopgaver, da softwareudvikleren kan træde direkte ind i rollen med relevant ekspertise.

Med en kandidat fra Hays får I en Softwareudvikler, der kan:

  • Analysere, problemløse og eksekvere på opgaver med stor selvtillid

  • Designe, programmere, bygge, implementere og vedligeholde software

  • Arbejde sammen med interessenter på tværs af virksomheden

  • Programmere i de kodesprog, der er relevante for jeres virksomhed

Vi har en dybdegående og veldokumenteret ekspertise, når det kommer til rekrutteringen af IT toptalenter. Vores mangeårige berøring med branchen gør, at vi et netværk af de dygtigste kandidater, ligesom vi også har indgående kendskab og forståelse for virksomhedernes kompetencebehov.

Vores rekrutteringseksperter kan ved hjælp af vores omfattende portefølje af specialister hurtigt finde den rette kandidat til jeres stilling samtidig med, at vi tager højde for de eventuelle krav, I måtte have.

Hos Hays investerer vi i livslange partnerskaber, som skaber værdi for både mennesker og virksomheder. Med mere end 50 års erfaring og 13.000 kolleger på tværs af 32 lande har vi udviklet os til at sætte vores kunder i centrum i alt, hvad vi gør. Vi rekrutterer bredt inden for IT, så søger du fx en ny Data Engineer kan du læse mere her.

Vi tilbyder en uovertruffen pakke af løsninger til rekruttering og ansættelser inden for information technology. Du kan stole på, at vi kan levere i dag, og at vi kan hjælpe dig med at planlægge til i morgen. Kontakt os for en uforpligtende snak og hør, hvordan vi kan hjælpe jer.