Kontakt os
Her er du:

Data Engineer
IT

Find de bedste kandidater med Hays som partner

Leder I efter en kompetent og erfaren dataingeniør? Hays er blandt Nordeuropas største leverandører af IT-specialister- og konsulenter til alle slags virksomheder. 

Lad os finde din næste Data Engineer.

✔ Vi håndterer hele processen fra A-Z

✔ Database med tusindvis af højt kvalificerede IT-specialister; både til permanent- og projektansættelse

✔ Præsentation af relevante IT-freelancere inden 48 timer

✔ Kun IT-konsulenter og medarbejdere der er specialister i deres områder

Illustration of contract

Hvad er en Data Engineer?

En Dataingeniør er en IT-medarbejder, der arbejder i et væld af forskellige brancher og kan operere i forskellige situationer. De hjælper din virksomhed med at omdanne store og komplekse datasæt til overskuelig og brugbar information. De er eksperter i at samle, styre og konvertere rå data, så analytikere kan fortolke dem. Det vigtigste mål er at gøre dataen tilgængelig for din virksomhed, så I kan bruge den til at evaluere og optimere relevante processer.

Udover at gøre livet nemmere for analytikere skaber en dataingeniør værdi for en virksomhed ved at danne et bedre og mere sikkert grundlag for fremtidige forretningsmæssige beslutninger.

En Data Engineer har styr på principper og teknologier inden for lagring, håndtering og tilgang til data i forskellige datasystemer. De har det store overblik og har styr på forskellige modeller og teknikker for fremskaffelse og integrering af forskellige data på tværs af domæner, platforme og varierende teknologier. Deres ekspertise kan variere, hvor nogen dataingeniører i højere grad end andre har styr på infrastruktur i forhold til håndtering af store mængder data.

 

Vi finder den rette Data Engineer til jeres virksomhed

Hays er et rekrutteringsfirma med særlig ekspertise inden for teknologi, og det betyder, at vi udelukkende rekrutterer de bedste IT specialister for vores kunder.

Vi kan rådgive og sætte jer i kontakt med en talentfuld dataingeniør, der med dyb indsigt og ekspertise vil skabe værdi af jeres virksomheds data. Når først jeres data er bearbejdet og omsat til håndgribelig viden, kan I træffe beslutninger ud fra et større og mere solidt vidensgrundlag.

Med en kandidat fra Hays får I en Data Engineer, der kan:

  • Sætte sig ind i jeres datasæt og gøre dem brugbare for jeres virksomhed

  • Udvikle algoritmer der transformerer data til handlingsegnet information

  • Bygge, teste og vedligeholde databaseinfrastrukturer og -kanaler

  • Skabe nye metoder til validering af data og dataanalyse

Med vores brede og globale erfaring kan vi styrke jeres virksomhed og skabe forandring ved at finde en Data Engineer, der passer til jeres virksomhed og kultur. Det handler dog ikke kun om kandidatens evner, men også om matchet med de menneskelige værdier. Derfor har vi altid fokus på mennesket bag, der skal indgå i jeres organisation og kultur.

Har I brug for nye kompetente dataingeniører eller andre talenter inden for IT til langtidsansættelse eller et projekt, vil vores rekrutteringseksperter med afsæt i vores omfattende portefølje af tilknyttede specialister hurtigt kunne finde den rette kandidat til jeres stilling. Vi rekrutterer bredt inden for IT, så søger du fx en ny Security Architect kan du læse mere her.

Hos Hays investerer vi i livslange partnerskaber, som skaber værdi for både mennesker og virksomheder. Med mere end 50 års erfaring og 13.000 kolleger på tværs af 34 lande har vi udviklet os til at sætte vores kunder i centrum i alt, hvad vi gør.