Kontakt os
Her er du:
IT specialist arbejder på projekt

REKRUTTERING AF
IT-SPECIALISTER

IT rekruttering er vores speciale

På trods af at være blandt de største rekrutteringsfirmaer i verden, så rekrutterer Hays kun i en begrænset række af industrier. Det betyder, at vores IT rekrutteringskonsulenter kun beskæftiger sig med at finde de bedste IT specialister for vores kunder. Vores konsulenter er understøttet af vores brede netværk. Vi har databaser med kandidater, såvel som know-how, på tværs af 32 lande og over 13.000 medarbejdere, der alle beskæftiger sig med at rekruttere de rigtige kandidater. Dette giver os unik indsigt i hvilke evner, der er mest behov for.

IT rekruttering handler dog ikke kun om kandidatens evner, men også om de menneskelige værdier. Det er derfor en del af vores DNA at vi altid har fokus på mennesket, der skal indgå i en ny arbejdsplads, team og kultur. Mere end 50 års erfaring med rekruttering har gjort Hays til en af branchens ledende virksomheder, og vi placerer hver dag 1300 mennesker i nyt job – heriblandt udgør IT rekruttering 23%. Hays rekrutteringsbureau ligger i København, men vi foretager rekruttering i IT til hele Danmark (og verden). Vi rekrutterer alle slags IT-specialister, blandt andet til stillinger såsom Data Engineer, ERP Specialist, Security Architect, Software Developer og IT konsulenter

Vores kunder inkluderer både mindre start-up virksomheder, verdensførende IT-virksomheder og virksomheder i andre industrier, som mangler interne IT-specialister og udviklere. Vi rekrutterer både til fastansættelser og tidsbegrænsede projekter.

Hos Hays får du en rekrutteringspartner, som kan dække alle dine behov. Vi arbejder tværfagligt – det betyder, at hvis du søger en sælger til din softwarevirksomhed, så arbejder du med et team af rekrutteringskonsulenter, som har kompetencerne til at afdække både den tekniske og kommercielle viden din ledige stilling kræver.

A search being made on a laptop

Leder I efter IT-specialister til jeres virksomhed?

Har I brug for nye, kompetente specialister til et projekt eller til langtidsansættelse? Uanset om det er inden for områderne SAP, IT-infrastruktur, softwareudvikling, administration, projektledelse eller servicestyring, vil vi, takket være vores omfattende pulje af eksperter, i løbet af meget kort tid finde det rette personale til jeres stilling.

Slå en ledig stilling op nu

Din kontaktperson for faste stillinger indenfor IT

Niro Niromand

Team Leader
  • Hays Danmark
  • Kongens Nytorv 8
  • 1050 København K
Niro Niromand
Niro Niromand

Hvorfor Hays?

Hurtigere placering af kandidater
Med vores store netværk af IT-eksperter kan vi hurtigere finde relevante kandidater

Aktiv dialog med passive kandidater
Hays holder kontakt med vores passive kandidater, der ikke aktivt søger nyt job

Altid rekruttering af specialister
Vi ved, hvor vigtigt den rigtige IT-profil kan være for en virksomhed og vi rekrutterer derfor kun IT-specialister og eksperter

Nordens største database af IT-specialister
Som en af de største rekrutteringsbureauer i verden kan vi drage på en enorm database

Screening og sortering af kandidater
Vi sørger for at skille fårene fra bukkene, før vi præsenterer jeres nye IT-medarbejder

Markedsføring af opslag via samarbejdspartnere
Ønskes der at kaste et bredere net kan vi markedsføre jeres stilling via danske jobportaler

Kvalitetssikring gennem hele processen
Vi sætter en ære i at rekruttere de rigtige kandidater og har derfor en grundig kvalitetssikring gennem hele processen

Rekruttering til permanente IT-stillinger

Vores perm-afdeling indeholder et team, der udelukkende beskæftiger sig med rekruttering af IT-specialister på permanent basis. Her er der især et stort fokus på at forstå virksomhedens kultur. En permanent stilling betyder også en ny personlighed på arbejdspladsen og det har vores konsulenter altid fokus på. Der er derfor altid fokus på at finde det korrekte match mellem de tekniske evner og den personlige profil.

Rekruttering af freelance IT-konsulenter

Hos Hays finder vores contracting-afdeling de bedste IT-freelancere på markedet. Vi forstår fordelen ved at ansætte og blive hyret på projektbasis – især indenfor IT, hvor specialist kompetencer ofte kun skal bruges i en begrænset periode; eksempelvis i udviklingen af et nyt produkt, implementeringen af en software eller vedligeholdelse af legacy-systemer. 

  • Med 250.000 placeringer om året, har Hays omfattende erfaring med rekruttering af freelancers.
  • Vi har mere end 11.000 freelance IT konsulenter tilknyttet vores netværk i Norden.
  • Hays varetager alt det administrative, så I bare kan fokusere på at få løst opgaven.

Takket være vores store netværk og ekspertise, kan vi præsentere de rette kandidater indenfor 48 timer. 

Jeres fordele ved at rekruttere IT-eksperter gennem Hays:

Advantages

Kontakt os

Kontakt os her, hvis du ønsker at høre mere om hvordan Hays kan hjælpe din virksomhed med at finde det bedste talent inden for SAP, softwareudvikling, IT-infrastruktur, ledere, projekt- og serviceledere. 

Opret et job

Registrer ledig stilling

Står du med et konkret rekrutteringsbehov, som du skal have løst? Udfyld vores formular og du vil blive kontaktet af en rekrutteringskonsulent med ekspertise inden for dit område.

Kontakt os

Ring på +45 3338 3260

Ring til os på ovenstående nummer, eller udfyld en kontaktformular. Så sørger vi for, at du kommer i kontakt med den rette person.