Kontakt os
Her er du:

ERP Specialist
IT

Find de bedste kandidater med Hays som partner

Hays er blandt Nordeuropas største rekrutteringshuse og har adgang til mere end 11.000 højt kvalificerede IT-specialister i vores netværk. Vi har indgående kendskab til IT-branchen og virksomhedernes kompetencebehov.

Lad os finde din næste ERP Specialist

✔ Vi håndterer hele processen fra A-Z

✔ Database med mere end 11.000 højt kvalificerede IT-specialister og konsulenter

✔ Præsentation af relevante freelance ERP specialister inden 48 timer

✔ Grundig udvælgelse af ERP specialister, der passer til jeres virksomhed

Illustration of contract

Hvad er en ERP Specialist?

En ERP specialist kan i dag bruges til mange ting, og er en stilling der favner bredt, hvad angår kerneprocesser. ERP står for enterprise resource planning, og forskellen på en god og en dårlig ERP specialist kan gøre verden til forskel.

En ERP specialist kan hjælpe jer med driften af jeres ERP systemer, så I får mest mulig værdi ud af jeres arbejdsgange. ERP systemer hjælper jer med at styre jeres ressourcer og strømliner dem, så I har det alle kerneprocesser samlet på bedste vis. Disse ressourcer indebærer bl.a. bogholderi, køb, projektledelse, planlægning, HR, risikovurderinger, datasikkerhed, forsyningskæder og meget mere.

Vi kan sætte jer i kontakt med talentfulde ERP specialister, der besidder den fornødne viden, og som med stort overblik kan skabe de bedste løsninger for jer. Vores netværk af ERP specialister vil kunne give jer en kompetent medarbejder, der kan hjælpe med at integrere og tilpasse alle de processer og ressourcer, der er relevante og nødvendige for at drive jeres virksomhed.

Ikke nok med at en ERP specialist strømliner og effektiviserer processer, der øger produktiviteten og gør arbejdet nemmere for jeres medarbejdere, så sparer I også betydelige mængder af tid, der skaber råderum til andre opgaver.

Vi kan sætte jer i kontakt med den rette ERP specialist, der kan støtte jeres virksomhed i udviklingen, vedligeholdelse og optimering af ERP systemer - lige meget om I søger nye løsninger eller optimering af jeres nuværende.

 

Lad Hays finde en ERP Specialist til jeres virksomhed

Hays er et globalt rekrutteringsfirma med bred indsigt og erfaringen inden for IT-branchen. Det giver os nogle særlige muligheder for at finde de mest talentfulde ERP specialister til at styrke jeres virksomhed.

Baseret på jeres virksomheds specifikke behov kan vi udvælge den ERP specialist, der passer til jeres krav og mål, men vigtigst af alt: at specialisten kan skabe værdi for jer med det samme.

Med en kandidat fra Hays får I en ERP specialist, der kan:

  • Styrke indsigten i jeres virksomhed som helhed

  • Sænke jeres driftsomkostninger

  • Fremme samarbejdet internt

  • Øge produktiviteten ved hjælp af strømlinede processer

  • Reducere risiko med afsæt i større dataindsigt

Hays har gennem årtier oparbejdet et solidt kendskab til IT-branchen, som gør os i stand til at tiltrække de bedste kandidater, der lever op til hver enkelte virksomheds kompetencebehov.

Hvis I er på udkig efter en kompetent ERP specialist eller andre talenter inden for information technology, kan vores rekrutteringseksperter – med afsæt i vores omfattende portefølje af de dygtigste kandidater – finde den rette kandidat til jeres stilling – og hurtigt. Hvad enten der er tale om en projektansættelse eller fuldtidsansættelse, så kan vi finde en kandidat, der øjeblikkeligt skaber værdi for jeres virksomhed.

Hos Hays investerer vi i livslange partnerskaber, som skaber værdi for både mennesker og virksomheder. Med mere end 50 års erfaring og 13.000 kolleger på tværs af 32 lande har vi udviklet os til at sætte vores kunder i centrum i alt, hvad vi gør. Vi rekrutterer bredt inden for IT, så søger du fx en ny Software Developer kan du læse mere her.

Vi tilbyder en uovertruffen pakke af løsninger til rekruttering og ansættelser inden for IT. Vi finder den perfekte kandidat til jeres stilling som ERP specialist og tager højde for alle de krav, I måtte have. Kontakt os i dag for en uforpligtende snak og hør, hvordan vi kan hjælpe jer.