Recruit IT

INFORMATION TECHNOLOGY

   

Et af de mest afgørende aspekter af en virksomhed er dens evne til at holde sig opdateret med de mest effektive it-systemer og markedets konstant skiftende krav. Vi rekrutterer specialister inden for forskellige aspekter af branchen, herunder projektledere, systemarkitekter, udviklere, administratorer og arbejder tæt sammen med en række organisationer både i Danmark og globalt for at give dig den bedst skræddersyede rekrutteringsrådgivning.

 

IT ADD

​​DIN PROCES HOS OS

Når du ønsker rekruttering af IT profiler, kombinerer vi branchens know-how med en forståelse af vores kunders behov, så vi kan give dem den mest relevante kandidat indenfor IT, til at hjælpe dem med at udvikse deres forretning. Ved hjælp af deres dybtgående branchekendskab kan vores eksperter finde dig det rigtige kandidatkandidat til at imødekomme alle dine specifikke IT-krav og udstyre dig med viden til at tage de mest informerede ansættelsesbeslutninger.

Vi bruger vores omfattende database over kandidater til at finde dig det bedste talent, og du får kun møde de kandidater, der bedst matcher dine tekniske og mellempersonlige kompetencer til dine it-job i København og Danmark.

 

​​TYPISKE IT SPECIALISTER VI REKRUTTERER

Hos Hays speclist recruitment rekrutterer vi en lang rækker forskellig typer af profiler af IT specialister. Fælles for dem alle er, at de specalister inden for deres område. Det kan være udviklere, både til front end og back end, som kan hjælpe med at udvikle og kode. Størstedelen af vores profiler har flere års erfring og IT arkitekter er blandt de profiler vi oftest finder for vores kunder. Vi kan desuden også rekruttere på lederniveau, og har løbende kontakt med en række CIO’s, Projektledere og Direktører til IT branchen.

I vores Contracting afdeling har vi et bredt netværk af IT freelancers, hvor Maya, C++ og Java er blandt det typiske rekrutteringsopgaver vi løser for vores kunder. Rekrutteringskonsulenter hos Hays er alle specialiseret i hver deres område, som sikrer at du får en rekrutteringsproces som er målrettet til specialister.

Tag kontakt til os, hvis du ønsker at høre mere om vores services. Tryk her, hvis du selv leder efter stillinger indenfor IT.

Promo - Register job

 

Står du med et konkret rekrutteringsbehov, som du skal have løst? Udfyld formularen og en af vores konsulenter tager fat i dig. 

Promo-Contact us


Vil du vide mere? Stil alle dine spørgsmål til den rette person. Du finder kontakt information her.