nemlig.com - Infrastrukturs specialist med fokus på data/HW (m/k/d)

Fastansættelse hos vores kunde
Brøndby
Startdato: så hurtigt som muligt
Referencenummer: 690103/1
Start ansøgning

Om virksomheden

I nemlig.com arbejder vi hele tiden på at skabe et bedre liv for danskerne, og vi er i gang med en spændende transformation, hvor høj oppetid og skalering af vores IT-systemer spiller en afgørende forudsætning for at realisere vores ambitiøse vækststrategi. Vi har hele tiden fokus på at optimere, modne og sikre vores infrastruktur, så både kunder, samarbejdspartnere og kollegaer oplever, at alt kører bedre end forventet.

Dine opgaver

Hos nemlig.com vil du være hovedaktør på udviklingen og driften af netværket - både i skyen og lokalt. Du vil få mulighed for at sætte dig ind i nye teknologier og kan realisere gevinster ved brug af disse, derfor er det vigtigt du kan gennemføre tiltag i samarbejde med forretningen og resten af IT, så der er en rød tråd igennem hele infrastrukturen. Dine arbejdsopgaver vil bestå af:
 • At tage ejerskab på virksomhedens datacenter og netværks infrastruktur
 • Samarbejde med Infrastruktur arkitekten, skabe og opretholde høj oppetid, skalerbarhed og sikkerhed i hele infrastrukturen.
 • Deltagelse i virksomhedens Incident- Problem og Change Management processerne.
 • Udvikling og vedligeholdelse af IT infrastruktur og dokumentation.
 • Overvågning og administrering i tildelte projekter bliver udført iht. aftalte deadlines i samarbejde med relevante interessenter
 • Sikring at arbejdsprocesser i IT-drift, udføres som aftalt til tiden og efter best practice.
 • At være proaktiv i driften af systemer, med hensyn til performance, kapacitet, vedligeholdelse og sikkerhed.
 • Koordinering mellem den interne IT-afdeling, den øvrige del af virksomheden og leverandører.
 • Rapportering og prioritering af fejl samt agere som specialist ved hændelser der vedrører egne ansvarsområder.
 • At bIdrage til at sikre it-systemerne og infrastrukturen, så firmaet og dets medarbejdere kan arbejde 24/7-365.
 • Løbende at sørge for at det anvendte HW og SW i virksomheden er opdateret og velfungerende. (Life-cycle-management)

Din profil

Brug din tekniske faglighed til at sætte retningen - Du motiveres af at arbejde i et miljø, hvor samarbejde er i højsædet, og hvor en venlig og hensynsfuld omgangstone fylder i hverdagen. Samtidig arbejder du målrettet og er proaktiv i din tilgang til opgaveløsningen. Du går forrest på opgaver, der har med infrastrukturen at gøre, og du trives med at tage ejerskab for arkitektur og beslutninger, samtidig med at du kan kommunikere komplicerede tekniske løsninger på en let forståelig måde til alle interessenter. Vi forventer at du har/er:
 • Infrastruktur specialist med god erfaring indenfor drift og vedligeholdelse af Datacenter (on-prem / cloud). Netværk; WAN, LAN, AccessPoints, WIFI, ISE og Firewall baseret på CISCO.
 • God erfaring med VMware, VxRail eller lignede teknologier
 • Erfaring med Risk assessment og high availability architecture.
 • Erfaring med ITIL processer. Incident, problem og change management.
 • Erfaring med Microsoft porteføljen, samt dets almindelige integrationer med omverdenen. Både funktionelt, sikkerhedsmæssigt og strategisk.
 • Særligt Office365, Exchange Online, Active Directory, ADFS, Azure samt diverse Windows server versioner.
 • Erfaring med eller forståelse for GCP (Google cloud platform).

Dine fordele

Vi tilbyder en arbejdsplads med højt til loftet, hvor ambitionerne er med til at drive virksomheden, og du får mulighed for at tage ejerskab og drive dine beslutninger. Du vil blive en del af et lille men effektivt infrastruktur team, som har et tæt samarbejde med resten af IT-afdelingen, hvilket også vil give dig mulighed, for at se effekten af det arbejde vi laver dag for dag i arbejdsgangene hos dine kollegaer.

Oplysninger om løn

Hvis det lyder som dit næste skridt, ansøg her eller med CV og ansøgning til Andreas Christtreu, E: Andreas.Christtreu@hays.dk // M +45 2689 3125, Senior Consultant hos Hays Specialist Recruitment DK

Om Hays

IT er og har altid været vores kerneforretning, der lagde grundlaget for Hays succes. Vi er det største privatejede IT-rekrutteringsbureau i Tyskland og tilbyder de bedste job til alle karriereniveauer – uanset om du er interesseret i ledige stillinger i agile SMVer eller internationale DAX-koncerner. Hays mestrer hele IT-jobspektret, fra support til softwarearkitektur eller digitalisering – takket være vores brede portefølje har vi noget for enhver smag. I de sidste årtier har vi været i stand til at støtte adskillige it-eksperter med at vælge den rigtige vej til en succesfuld karriere og positionere os selv som deres livslange partner. Vores højt specialiserede konsulenter kan imødekomme alle dine ønsker og forventninger og vil forberede dig til samtaler og kontraktforhandlinger. Prøv det og lær, hvad markedet har at tilbyde – vores tjenester er gratis, uforpligtende og diskrete! Vi ser frem til at høre fra dig.

Ansættelsesproces til en fast eller midlertidig stilling

 1. Analyse af kvalifikationer
 2. Telefoninterview
 3. Kontakt med vores kunder
 4. Udarbejdelse af kontrakt med Hays
 1. 1    
 2. 1. Analyse af kvalifikationer

  Vi foretager en detaljeret analyse af dine faglige kvalifikationer og ansøgningsdokumenter.

 3. 2
 4. 3
 5. 4

Din kontaktperson hos Hays

Andreas Bjørn Christtreu
Referencenummer : 690103/1
Start ansøgning