Kontakt os

INSPIRING
THE NEW ERA OF WORK

I en verden der konstant udvikler sig, er Hays stadig fast besluttet på at hjælpe dig. Vores rekrutteringsspecialister vil stadig hjælpe dig med de kortsigtede udfordringer, og samtidig rådgive dig omkring din langsigtede planlægning. Vi har alle tilpasset vores måde at arbejde på, og i denne nye hverdag, vil vores rekrutteringskonsulenter fortsat hjælpe dig med at planlægge det næste skridt i din virksomhed eller karriere.

Job- og projektportal

Nyheder fra Hays

Hays Freelance Report 2023 – Udkommer snart!

De sidste par år har været turbulente, med både mange op- og nedture, og som konsekvens heraf, er erhvervs- og arbejdslivet blevet karaktiseret af et større behov for tilpasningsevne. Virksomheder skal reagere hurtigere på markedstendenser og udsving i efterspørgsel – samtidig med, at vi selv i økonomisk usikre tider oplever en betydelig mangel på kvalificeret arbejdskraft og specialister, som kan drive forretningskritiske projekter og vækst.

Men hvordan påvirker den nuværende turbulens freelancemarkedet? Det har vi undersøgt – og hvis du er hiring manager, freelancer eller arbejder i procurement, så læs med, når rapporten udkommer i slutningen af juni!

Modtag rapporten

Vores freelanceguide er landet!

Har du overvejet en karriere som freelancer? Vores omfattende guide dækker alt det grundlæggende om freelancing; hvordan du forbereder dig på overgangen til konsulentlivet, en trin-for-trin guide til at starte din enkeltmandsvirksomhed og hvordan du håndterer udfordringer – såsom fastsættelse af timepris og hvordan du finder kunder og projekter.

Læs den her!

What Workers Want 2022 rapporten er nu live!

I What Workers Want 2022 rapporten søger vi at besvare, hvad der får rekordmange medarbejdere til at skifte job – og hvad arbejdsgivere kan gøre for at fastholde dem. Vi har i undersøgelsen haft et særligt fokus på trivsel og work-life balance i kølvandet på Covid-19 pandemien, som i høj grad har udvisket grænserne mellem arbejds- og privatliv – for hvordan kan det være, at 42% af de aktivt jobsøgende, er tilfredse med deres nuværende job, men stadigvæk gerne vil have et nyt? Formålet med rapporten er at hjælpe vores kunder og kandidater med at navigere i et erhvervsliv som er karaktiseret af både usikkerhed og en massiv mangel på specialiserede medarbejdere. 

Download rapporten

Leder du efter medarbejdere eller freelancere?
Vi finder de bedste talenter til dig.

Permanent rekruttering

Har du et rekrutteringsbehov? Lad verdens førende specialist rekrutteringsbureau hjælpe dig med at finde din næste medarbejder.

Eksterne
konsulenter

Find eksterne konsulenter til dine projekter og midlertidige behov. Vi er en af de førende leverandører af freelance konsulenter. 

Karriereråd
fra Hays

Leder du efter karriererådgivning? Få hjælp i din jobsøgning med vores ekspert karriereråd.

Hays
Technology

Hays er eksperter i IT rekruttering. Læs mere om vores ekspertise, samarbejdspartnere og indsigter på området, lige her.