Kontakt os

HAYS OG
MANCHESTER CITY

Hays blev officiel rekrutteringspartner hos Manchester City i 2013, en aftale der blev fornyet første gang tilbage i 2016. Gennem de seneste år har Hays udvidet samarbejdet med City Football Group, til at blive officiel rekrutteringspartner hos New York City FC i 2015 og Manchester City Women i 2017. Det nyeste partnerskab er med det japanske hold Yokohama F. Marions.

Hays and Manchester City Sponsoring

Som industriledende virksomhed der til hverdag arbejder med tusindevis af jobsøgende og virksomheder, har Hays hjulpet klubben med at opbygge et vindende hold udenfor banen. Hays har været ansvarlig for rekruttering af mennesker til Citys legal, finance, HR, commercial, marketing og kommunikations afdelinger på tværs and deres kontorer i Manchester, London, New York og Singapore.

I perioden som officel rekrutteringspartner har Hays of Manchester City undersøgt paralleerne mellem den professionelle -og elitesportsverden.

Dette samarbejde har skabt grundlaget for et stærkt partnerskab med et stærtk fokus på: lederskab, udvikling, scouting og opbygningen af et high-performance team.

You might also be interested in

MØD
LEDERENE

Hays har interviewet tre ledere fra Manchester City omkring deres karriere.

MØD
SPILLERNE

Få et dybere indblik i, hvordan det er at være en del af et high-performance team.

VORES PARTNERSKAB

Vil du vide mere omkring vores unikke partnerskab med Manchester City?